Zakelijk evenement

Zakelijk evenement

De Lindenboom ligt centraal, is eenvoudig te bereiken vanuit andere plaatsen en biedt ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De zaal van De Lindenboom toveren wij om naar een locatie op maat. U kunt terecht met grote groepen maar ook als u met een klein groepje moet vergaderen in Koog aan de Zaan dan is dat allemaal mogelijk.

Stap in een interessante en inspirerende ruimte om bijeen te komen! Overleggen en vergaderen kan heel saai zijn maar dat is het in De Lindenboom nooit! De geschiedenis van dit prachtige terrein biedt altijd inspiratie aan onze bezoekers. Wij horen vaak terug hoe fijn het onze gasten hebben gehad om hier te zijn. Vergaderen in Koog aan de Zaan is dus geweldig als u beseft dat u dit in De Lindenboom kunt doen!

De Lindenboom zaalverhuur is een klein en vriendelijke zaal gelegen in Koog aan de Zaan. Het heeft een centrale ligging dichtbij het trein en busstation en omringd door de stad. Wij bieden een modern en functionele zakelijke conferentieruimte.

Vergaderen

De Lindenboom is de perfecte locatie voor u om te vergaderen, met daarna eventueel lekker een borrel als afsluiter. U moet De Lindenboom niet zien als standaard locatie waar alles recht toe recht aan is en waar iedereen naast elkaar zit, maar meer als unieke plek voor uw vergadering waar u indruk zult maken door creatief te zijn.  De Lindenboom denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat u de perfecte meeting kunt houden in de mooiste locatie van Koog aan de Zaan en omstreken. De Lindenboom is niet een standaard vergader ruimte, er is geen standaard opstelling, maar alles zal in overleg gaan.

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@lindenboom.nl en dan krijgt u binnen 24 uur reactie van ons. Of bel naar +316 506 150 65.

Workshops

Ook voor workshops bent u bij De Lindenboom aan het juiste adres.

Parkeren

Een onbeperkt aantal gratis parkeerplaatsen zijn beschikbaar tegen De lindenboom.

Speciale Wensen

Wij zouden heel graag aan uw individuele wensen willen voldoen. Speciale menu’s kunnen worden geserveerd en bijzondere apparatuur kunt u bij ons aanvragen. Kosten zullen vooraf worden overeengekomen, afhankelijk van de benodigde faciliteiten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via +316 506 150 65 of mail naar info@lindenboom.nl.